Alle innlegg av admin

Lufting av hunder ved Hauknes Marina

Vi forsøker å legge til rette for at Hauknes Marina kan brukes som et rekreasjonsområde til glede for medlemmer og andre besøkende. I denne sammenheng forutsettes det at vi hundeiere tar rede på det hunden gjør fra seg og plasserer dette i en av søppeldunkene i området. Skjerpings!  

Feil på kortleseren i pumpehuset

Det er feil på kortleseren for diesel- og bensinautomaten i småbåthavna. Feilen gjelder for bankkort og Mastercard, men ikke lokalkort. Kortleseren må oppdateres og det er lovet at dette skal være ok til helga 19/3.

Doning på Hauknes marina – mai 2021

Det var et fantastisk oppmøte på doning i marinaen 25. og 26 mai. 80 medlemmer møtte 25 mai og 60 medlemmer møtte 26. mai.

Styret er veldig fornøyd med innsatsen. Det ble trolig gjennomført flere oppgaver enn ved noen tidligere doning. Mange takk til alle som deltok.

Ved doningen i mai var inndeling i arbeidsgrupper gjort i forkant av doningen. Dette fungerte forholdsvis bra. Planlegging og gjennomføring av doning kan imidlertid alltid bli bedre. Styret evaluerer erfaringene som ble gjort og vil forsøke å gjøre forbedringer slik at vi får det til å fungere enda bedre neste gang.